info@echo-school.ro

Cariera de programator în jocurile video

Descoperă cu ce se ocupă un programator care lucrează la jocuri video, alaturi de Vlad Anghelahar.

Data și ora

17 Apr 2024

13:30 - 14:30

Descrierea evenimentului

🎮 “Cariera de programator în jocurile video 🌟 

🗓️ Locația: Colegiul Național “Grigore Moisil” în sala CRED

Pentru cine?

Pentru pasionații de jocurile video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre partea tehnică în jocurile video.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Vlad Anghelahar este Lead Engineering la Amber cu 17 ani de experiență în industria jocurilor video. A lucrat la o varietate de proiecte la studiourile EA și Amber, avansând de la programator la Technical Director.

Descoperă farmecul creației din lumea jocurilor video, învață diferite tehnici și implică-te într-o experiență captivantă și interactivă. Aici vei afla cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învață cum se produc jocurile video și cum să intri în acest domeniu. Vei învăța tehnici și strategii pentru a-ți lărgi cunoștințele și talentul în acest domeniu.

🎨 Creativ sau tehnic?: Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Evenimente in Liceu - Grigore Moisil, Bucuresti - 17 Aprilie

Founding Partners

Academic Partners