info@echo-school.ro

Cum se ajunge de la idee la gameplay?

ECHO School în parteneriat cu Gameloft România te invită la primul Workshop de Game Design, susținut de Mihai Chirilă.

Data și ora

6 Mar 2024

17:00

Descrierea evenimentului

🎮 “Cum se ajunge de la idee la gameplay?” 🌟 

🗓️ Locația In-Person: Bulevardul Expoziției 1c, Gameloft Romania (cladirea REPTILAND)

🗓️ Locația Online: ZOOM

Pentru cine?

Pentru pasionații de game design și jocuri video, acest workshop, in parteneriat cu Gameloft Romania, este o oportunitate unică de a explora și a învăța cum să-și transforme creativitatea într-un joc video.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Mihai Chirilă este Senior Game Designer cu peste 18 ani de experiență în domeniu, având o adevărată dragoste pentru toate tipurile de jocuri, care s-a specializat atât în design tehnic, cât și vizual.

De-a lungul anilor, a avut mai multe roluri – de la Level Designer la Lead Level Designer – iar apoi s-a reorientat spre game design, devenind în cele din urmă un Lead Game Designer.

Află cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învăța cum să definești o idee pe care să o poți prezenta mai departe, pentru a putea asigura transformarea ideei într-un joc video care va ajunge în mâinile jucătorilor.

🎨 Creativ sau tehnic? Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Game Design Workshop - 6 Martie 2024 - Hybrid

Founding Partners

Academic Partners