info@echo-school.ro

Arsenalul de game design despre industria de jocuri video

Descoperă pașii esențiali pentru a-ți menține o carieră solidă în dezvoltarea de jocuri video, alaturi de Ciprian Bacioiu.

Data și ora

26 Mar 2024

10:35-11:35

Descrierea evenimentului

🎮 “Arsenalul de design pentru supraviețuire 🌟 

🗓️ Locația: Liceul Teoretic Internațional de Informatică București

Pentru cine?

Pentru pasionații de jocurile video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre cum să-și transforme creativitatea într-o carieră.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Cu peste 14 ani de experiență în industria jocurilor video, Ciprian Bacioiu și-a consolidat cariera de game designer la companii precum Gameloft și Mobility Games, până la fondarea propriului său studio indie, Bearded Giant Games. În prezent, își aduce expertiza în diferite proiecte în domeniul de client work, unde realizează noi proiecte pe bandă rulantâ.

Descoperă farmecul creației din lumea jocurilor video, învață diferite tehnici și implică-te într-o experiență captivantă și interactivă. Aici vei afla cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învață cum se produce în mediul de creație din industria jocurilor video. Vei învăța tehnici și strategii creative pentru a-ți exprima viziunea și talentul în acest domeniu.

🎨 Creativ sau tehnic?: Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Evenimente in Liceu - ICHB, Bucuresti - 27 martie

Founding Partners

Academic Partners