info@echo-school.ro

Arta în jocurile video & Workshop: Noțiuni de bază în 3D

Descoperă rolul artei în jocurile video și participă la un workshop despre artă 3D, alături de Paul Ficuț.

Data și ora

24 Apr 2024

9:00-10:00 - Arta in jocurile video

10:00-11:00 - Workshop: Noțiuni de bază în 3D

Descrierea evenimentului

🎮 “Arta în jocurile video & Workshop: Noțiuni de bază în 3D 🌟 

🗓️ Locația: Liceul de Arte Plastice Timisoara

Pentru cine?

Pentru pasionații de artă și jocurile video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre cum să-și transforme creativitatea într-o carieră.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Paul Ficuț este un artist 3D și dezvoltator de jocuri video la Edgeflow, aducând o perspectivă arhitecturală distinctă în munca sa. Cu rădăcini în arhitectură, el aduce o pasiune și o experiență vastă în modelarea 3D, având expertiză atât în domeniul jocurilor, cât și în producția CAD/CAM. De la randări comerciale de produse până la vizualizări arhitecturale, Paul îmbină creativitatea cu precizia tehnică pentru a da viață conceptelor digitale în moduri inovatoare și captivante.

Descoperă farmecul artei din lumea jocurilor video, diferite tehnici și implică-te într-o experiență captivantă și interactivă. Aici vei afla cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Despre workshop:

Pentru workshop este nevoie de instalarea din timp a unui soft gratuit de modelare, Blender care poate fi luat direct de aici.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Evenimente in Liceu - Arte Plastice, Timisoara - 24 Aprilie

Founding Partners

Academic Partners