info@echo-school.ro

Arta în Jocurile Video

Cum poate arăta viitorul? Descoperă povestea creării unui joc, din perspectiva Artistului, și cum poți ajunge de la hobby la profesie, alaturi de Adrian Cruceanu.

Data și ora

7 Mar 2024

17:30 - 19:00

Descrierea evenimentului

🎮 “Arta în Jocurile Video” 🌟 

🗓️ Locația: Bulevardul Dacia 99, Etajul 3

Pentru cine?

Pentru pasionații de artă și jocurile video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre cum să-și transforme creativitatea în lucrări interactive captivante

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Absolvent al Universitatii Staffordshire din Marea Britanie, Adrian Cruceanu lucreaza in industria de dezvoltare de jocuri video de 10 ani. Ca Art Director la Killhouse Games, a luat parte la lansarea a trei jocuri de succes, acoperind o multitudine de roluri pe parcursul productiei, de la creeare de personaje si obiecte, design de interfata si logo-uri, la animatii si efecte speciale.

Descoperă farmecul artei din lumea jocurilor video, învață diferite tehnici și implică-te într-o experiență captivantă și interactivă. Aici vei afla cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învăța cum să aplici abilitățile artistice pentru a crea personaje și medii captivante în jocurile video, explorând tehnici și strategii creative pentru exprimarea estetică în acest domeniu.

🎨 Creativ sau tehnic?: Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Art Event - 7 Martie 2024 - F2F

Founding Partners

Academic Partners