info@echo-school.ro

Cum îți construiești un joc de succes?

Cum poate arăta viitorul? Descoperă povestea creării unui joc și cum poți ajunge de la hobby la profesie

Data și ora

18 Martie 2024

14:00 - 15:00

Descrierea evenimentului

🎮 “Cum îți construiești un joc de succes?” 🌟 

🗓️ Locația: Liceul Teoretic „Grigore Moisil”

Pentru cine?

Indiferent dacă ești pasionat de jocuri, te pricepi la desen, sau pur și simplu adori tot ce ține de tehnologie și creativitate, vino să explorezi lumea game development-ului! 

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de gaming și să-ți răspunzi la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Fie că îți place să coordonezi proiecte sau echipe diverse, să desenzi, să programezi sau să lucrezi cu cele mai noi tehnologii, vei afla cum skill-urile tale se potrivesc în industria jocurilor și cum îți poți începe cariera în dezvoltarea jocurilor.

💡 Ce vei învăța? Vei descoperi cum se construiește un joc de la zero, care sunt pașii de urmat, cât de importantă este fiecare persoană în acest proces. Vom explora și cum poți începe încă de acum să-ți croiești drumul spre o carieră în gaming.

🎨 Creativ sau tehnic?: Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

 📌În urma participării, vei primi un certificat despre game development cu care îți poți îmbunătăți CV-ul.

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

 

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Evenimente in Liceu - LT Grigore Moisil, Timisoara

Founding Partners

Academic Partners