info@echo-school.ro

Cum se construieşte stilul artistic?

ECHO School în parteneriat cu Gameloft România te invită la primul Workshop de Artă, susținut de George Munteanu.

Data și ora

27 Mar 2024

16:00

Descrierea evenimentului

🎮 “Cum se construieşte stilul artistic?” 🌟 

🗓️ Locația In-Person: Bulevardul Expoziției 1c, Gameloft Romania

🗓️ Locația Online: ZOOM

Pentru cine?

Pentru pasionații de artă și jocurile video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre cum să-și transforme creativitatea în lucrări interactive captivante.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

George Munteanu, cu o experiență de 16 ani în domeniul dezvoltării de jocuri video, și-a început cariera ca artist 2D/3D și a evoluat ulterior în rolurile de Concept Artist și Director de Artă. A lucrat pentru studiouri de jocuri precum Ubisoft, City Interactive, Nordeus și Gameloft, dar și pentru studiouri de efecte vizuale pentru film, cum ar fi Trixter. A fost implicat într-o varietate de proiecte, printre care seria Tom Clancy’s HAWX, Alien Rage, Modern Combat 5 și Independence Day: Resurgence.

 Este pasionat de povestirea vizuală și de transformarea viziunilor creative în conținut jucabil. George este ferm convins că niciodată nu încetezi să înveți și îi place să fie înconjurat de oameni creativi, entuziaști şi dornici cu care abordează noi provocări pentru a depăşi limitele creativității.

Află cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învăța cum să aplici abilitățile artistice pentru a crea personaje și medii captivante în jocurile video, explorând tehnici și strategii creative pentru exprimarea estetică în acest domeniu.

🎨 Creativ sau tehnic? Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Art Workshop - 27 Martie 2024 - Hybrid

Founding Partners

Academic Partners