info@echo-school.ro

De ce să îți alegi o carieră în game development?

Află cum poți să-ți construiești o carieră în industria de dezvoltare a jocurilor video, alaturi de Radu Ziemba.

Data și ora

4 Apr 2024

17:30 - 19:00

Descrierea evenimentului

🎮 “De ce să îți alegi o carieră în game development?” 🌟 

🗓️ Locația: Bulevardul Dacia 99, Etajul 3

Pentru cine?

Pentru pasionații de jocuri video, acest eveniment este o oportunitate unică de a explora și a învăța despre cum să-și transforme creativitatea într-o carieră de viitor.

🎙️ Despre eveniment

Vei avea oportunitatea să întâlnești un expert din industria de game development, care să-ți răspundă la curiozitățile legate de lumea jocurilor.

Radu Ziemba, co-fondatorul Deadlime Games, a jucat un rol cheie în lansarea a mai multor jocuri video de care se bucură peste 25 de milioane de jucători la nivel global.

Până în 2018, Radu a lucrat alături de diverse companii pentru a proiecta și lansa mai multe jocuri de succes. Din 2018, s-a concentrat pe gestionarea propriului joc timp de cinci ani, lucrând în principal la system design, economy design și la strategii de operațiuni live.

Aici vei afla cum îți poți valorifica abilitățile în industria jocurilor și cum poți începe să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de jocuri video.

💡 Ce vei învăța?
Vei învăța despre diverse cariere din industria de dezvoltare a jocurilor video, dar și despre dificultățile care apar pe parcurs.

🎨 Creativ sau tehnic?: Dacă te gândești la o carieră în acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe, acesta este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți transforma hobby-ul într-o posibilă carieră de succes.

🤝 Participă și conectează-te: Evenimentul este o ocazie unică de a întâlni alți pasionați și de a pune întrebări unui profesionist din domeniu. 

✅ Înscrie-te acum! Completează formularul de mai jos.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit.

Completează  formularul de mai jos pentru a participa la eveniment.

Open Doors - Radu Ziemba - 4 Aprilie 2024 - F2F

Founding Partners

Academic Partners