info@echo-school.ro

Ajută-ți copilul să aleagă o carieră  în viitoarea eră digitală!

Industria de jocuri video este masivă și valora peste 332 de milioane de euro în 2022 în România. Tendințele pieței arată că va continua să fie un angajator major de profesioniști bine plătiți, cu înaltă calificare.

Copilul tău poate să facă dintr-un hobby un job de viitor, într-o industrie digitală care caută în fiecare an profesioniști, pentru că se află într-o continuă creștere. Elevii vor fi pregătiți pentru succesul în lumea dezvoltării de jocuri și IT printr-o călătorie educațională extraordinară.

ECHO School Cariere

Programe de Licență

GAME DESIGN & DEVELOPMENT

Urmând acest program, studentul va dezvolta aspecte cheie ale creării și dezvoltării jocurilor, cum ar fi proiectarea nivelurilor, dezvoltarea conceptului și managementul proiectelor.

Va avea șanse și oportunități de a realiza brief-urile de proiect stabilite pentru industrie prin cunoștințe practice în domeniul designului și dezvoltării jocurilor.

Managementul și conținutul creativ merg mână în mână în acest curs.

Licență în Design (cu Onoruri) – BA (Hons)
Program de licență de 3 ani

GAME ENGINEERING

Învață programarea jocurilor, grafică și inteligența artificială, pe lângă hardware-ul pentru jocuri, sistemele de programare și generarea procedurală. Va avea ocazia să studieze programare avansată în limbajele folosite în industrie de companii.

Curriculum-ul BS în Programare de jocuri pune accent pe învățarea structurilor de date, algoritmii și tehnicile de arhitectură software utilizate de industrie pentru a crea jocuri de ultimă oră.

Licență în Științe ale Calculatoarelor (cu Onoruri) – BSc (Hons)
Program de licență de 3 ani

COMPUTER ARTS & ANIMATION

Prin acest program va dobândi cunoștințele care îl vor ajuta cum să-și dezvolte înțelegerea critică și contextuală a artelor digitale.

O să proiecteze si va realiza practic într-o gamă variată de domenii, inclusiv dezvoltarea conceptului, designul 2D, producția de artă 3D, animația și dezvoltarea artei jocului.

Licență în Arte (cu Onoruri) – BA (Hons)
Program de licență de 3 ani

#Learning @ Echo School

Despre Echo School

La ECHO School, totul este despre studenți! Ei vor primi o educație de calitate și tehnologia necesară, pentru a-și dezvolta talentul ca să obțină un job de viitor în orice domeniu apropiat de abilitățile pe care le cultivă printr-o experiență de student de calitate alături de noi.

Livrat de experți din industrie

Faceți cunoștință cu experții noștri din industrie

Cu experiența lor vastă în companii de top din industrie, ei sunt gata să ofere o călătorie educațională personalizată și excepțională.

Miruna Vozaru​

Level Designer, Tactile Entertainment

Cristian Cornea​

Lead Programmer, Ubisoft Romania

Marian Poiana

Regional Head of Art, Amber

Ionut Solomon

Game Design Director, Maximus Games

Testimoniale

Proiectat de dezvoltatori cu experiență pentru studenți!

BENEFICII

O EXPERIENȚĂ BENEFICĂ

Dezvoltarea personală

Numeroase studii și experimente psihologice au concluzionat ca jocurile video îmbunătățesc coordonarea, atenția și concentrarea, nu doar în joc, ci și în viața reală.

Abilități de multitasking și gândire

În joburile din game development, oamenii ajung să-și antreneze abilitățile de multitasking, gândire critică, înțelegere contextuală și creativitate, esențiale într-o lume digitală în continuă schimbare.

Scopuri precise

Jocurile video au depășit de mult limitarea de a fi utile doar în scopul de entertainment, ele fiind folosite cu succes în domeniul educației, medicinei, și în programele științifice utilizate chiar de NASA.

criterii de ADMITERE

Ne puteți scrie pentru a vă putea ajuta cum să ai o discuție cu copilul tău despre alegerea facultății.

Proces

Luați legătura cu echipa noastră pentru a afla mai multe informații și/sau pentru a începe procesul de cunoaștere al programelor noastre.

Completează formularul pentru a primi ghidul nostru pentru părinți și a fi la curent cu evenimentele dedicate atât părinților, cât și elevilor.

Echo School - Parents Form

Founding Partners

Academic Partners